Receptor de cablu Humax Digi+C HD2 de la RCS&RDS

Receptor de cablu Humax Digi+C HD2 de la RCS&RDS
Receptor de cablu Humax Digi+C HD2 de la RCS&RDS Receptor de cablu Humax Digi+C HD2 de la RCS&RDS HUMAX DIGI+C HD2 este un receptor digital de la RCS&RDS care oferă servicii de televiziune digitală HD si SD (MPEG 2, MPEG 4) prin cablu pentru acest provider. Receptorul necesita smartcard pentru programele codate in sistemul Nagravision. Acest receiver HD este util mai ales posesorilor de TV vechi... 171497 180.00
180 ron
Click pentru a schimba moneda 180 ron
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 17 May 2020
171497 23

HUMAX DIGI+C HD2 este un receptor digital de la RCS&RDS care oferă servicii de televiziune digitală HD si SD (MPEG 2, MPEG 4) prin cablu pentru acest provider. Receptorul necesita smartcard pentru programele codate in sistemul Nagravision. Acest receiver HD este util mai ales posesorilor de TV vechi care nu au tuner digital de cablu. Receptorul a fost achizitionat de la RCS&RDS, se poate utiliza si fara cartela pentru programele necodate si poate receptiona peste 100 de canale digitale. Pachetul contine receptorul, alimentatorul, manualul de utilizare, telecomanda si un cablu hdmi, toate in ambalajul original. Nu se vinde si cartela pe care o puteti achizitiona de la RCS&RDS pe baza de contract. Pretul de 150 lei nu este negociabil, fiind cel mai mic din piata.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la cumparare.
2. Produsele expuse la vanzare imi apartin, au fost folosite si le-am pus preturi foarte mici cu scopul de a le vinde cat mai rapid. Din aceste motive, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix, fiind totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vand produsele in afara granitelor Romaniei.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile care nu vor fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Inainte de a efectua comanda, va rog sa verificati disponibilitatea produsului dorit, pentru a evita orice situatii neplacute. Datorita faptului ca licitatia este comisionata va rog sa licitati doar daca ati inteles pe deplin anuntul si sunteti hotarat sa cumparati.

Va multumesc pentru vizionare si intelegere !