Receptor HD Amiko Impulse DVB T2/C

Receptor HD Amiko Impulse DVB T2/C
Receptor HD Amiko Impulse DVB T2/C Receptor HD Amiko Impulse DVB T2/C Receptorul Amiko Impuls T2/C este un receptor full HD cu funcție PVR, cu Conax incorporat. Se alimentează la 12 Vcc și poate fi fixat pe partea din spate a televizorului, avand sensor IR detasabil. Poseda ieşire Full HD 1080p, 6000 de canale programabile (TV & Radio). Poate fi utilizat si in rulota... 171169 180.00
180 ron
Click pentru a schimba moneda 180 ron
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
171169 1497

Receptorul Amiko Impuls T2/C este un receptor full HD cu funcție PVR, cu Conax incorporat.
Se alimentează la 12 Vcc și poate fi fixat pe partea din spate a televizorului, avand sensor IR detasabil. Poseda ieşire Full HD 1080p, 6000 de canale programabile (TV & Radio). Poate fi utilizat si in rulota, cu o antena adecvata, pentru serviciile de televiziune terestra. Este configurat si functioneaza pe toate retelele de cablu digital. Receptorul este nou si a fost desigilat doar pentru updatarea softului, pachetul fiind complet. In reteaua de cablu nu se foloseste slotul de card. Pretul nu include transportul si returul banilor la curier si nu este negociabil.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Pentru a evita situatii neplacute va rog verificati disponibilitatea acestui produs inainte de a-l comanda.

Va multumesc pentru intelegere !