Receptor satelit SD pentru Telekom

Receptor satelit SD pentru Telekom
Receptor satelit SD pentru Telekom Receptor satelit SD pentru Telekom Acest receptor digital pentru satelit este util DOAR clientilor serviciului Telekom (fost Romtelecom Dolce) si poate fi achizitionat, atat de clientii vechi, cat si de clientii noi care pot detine pana la 4 receptoare la un abonament. Produsul este second hand si nu beneficiaza de garanție. Receptor... 171463 50.00
50 ron
Click pentru a schimba moneda 50 ron
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
171463 1112

Acest receptor digital pentru satelit este util DOAR clientilor serviciului Telekom (fost Romtelecom Dolce) si poate fi achizitionat, atat de clientii vechi, cat si de clientii noi care pot detine pana la 4 receptoare la un abonament. Produsul este second hand si nu beneficiaza de garanție. Receptorul este marca Coship, modelul nou N 52665 si se vinde impreuna cu toate accesoriile (telecomanda, alimentator, cablu scart, manual). Este in stare foarte buna de conservare, functioneaza excelent, are urme de folosire obisnuita, arata 9/10 si se comporta 10/10. Aparatul este liber de contract si se livreaza cu un smartcard cu care este imperecheat. Pretul este fix si nu include costul transportului si a rambursului la curier.
DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Pentru a evita situatii neplacute va rog verificati disponibilitatea acestui produs inainte de a-l comanda.

Va multumesc pentru intelegere !