Reconditionari turbosuflante

Reconditionari turbosuflante
Reconditionari turbosuflante Reconditionari turbosuflante Oferim servicii de reparatii turbosuflante pentru orice tip de autoturisme, camioane si utilaje. Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou, ramanand din turbosuflanta initiala doar galeria de evacuare si galeria de admisie, rezultand o turbina noua din punct de vedere me... 161633
-
Craiova, Dolj 15 Feb 2018
161633 970

Oferim servicii de reparatii turbosuflante pentru orice tip de autoturisme, camioane si utilaje.
Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou, ramanand din turbosuflanta initiala doar galeria de evacuare si galeria de admisie, rezultand o turbina noua din punct de vedere mecanic. Nu este suficient ca turbosuflanta sa detina piese noi pentru a se afla in parametri optimi de functionare. Foarte important este ca turbosuflanta pentru a se afla in parametri optimi de functionare sa treaca prin procesul de echilibrare si reglare.
Procesul de echilibrare consta in:
- echilibrarea axului in doua planuri
- echilibrarea compresorului in doua planuri
- echilibrarea ansamblului ax+compresor in doua planuri
- echilibrarea intreg ansamblului pe unitate VSR
Procesul de reglare consta in:
-reglarea actuatorului vacuumatic/electronic
- verificarea finala a turbosuflantei
Va oferim:

Piese de schimb originale pentru o functionare durabila: Reconditionarea turbinelor se face folosind doar piese originale, garantand calitatea functionarii turbinei dupa procesul de reconditionare.

Personal calificat si experimentat si echipamente de ultima generatie: Personalul angrenat in procesul de reconditionare a turbinelor este unul experimentat, caracterizat prin seriozitate si promtitudine.

Acoperire nationala: Turbosuflantele pot fi trimise de oriunde din tara, transportul fiind platit integral de catre firma noastra.

Suport tehnic: Echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra 24/24 pentru orice intrebari sau nelamuriri.

Garantie: Dupa reconditionarea turbinei va oferim garantie 1 an fara limita de kilometri.

Pentru mai multe detalii vizitati www.victorturbine.ro