rochie eleganta

rochie eleganta
rochie eleganta rochie eleganta Material elastic,aspect elegant si gratios,material dublu,se preteaza dupa corp,culoare - perla(alb-galbui). A fost purtata o singura data,la banchetul meu,prin urmare este intr-o stare foarte buna,dupa cum se poate observa. Am achizitionat-o din magazinul Thya,din mallul Lotus - Oradea. Va fi livr... 84427 180.00
180 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 180 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Lunca, Bihor 8 Feb 2014
84427 616

Material elastic,aspect elegant si gratios,material dublu,se preteaza dupa corp,culoare - perla(alb-galbui). A fost purtata o singura data,la banchetul meu,prin urmare este intr-o stare foarte buna,dupa cum se poate observa. Am achizitionat-o din magazinul Thya,din mallul Lotus - Oradea.
Va fi livrata prin posta sau curier rapid,in functia de dorinta cumparatorului,plata se va face prin ramburs,la fel si taxa postala sau pentru curier va fi suportata de cumparator. Pretul total,190 de lei(pretul rochiei+taxa de livrare) este unu convenabil,avand in vedere faptul ca rochia a fost achizitionata intial la pretul de 250 lei si purtata O SINGURA DATA,fiind intr-o stare foarte buna,ca noua.