sofer personal

sofer personal Persoana de incredere, discreta, 42 de ani, sociabila, educata, matura cu simtul umorului. Imi ofer serviciile ca sofer personal pentru o persoana sau firma. Domicilul stabil in Bucuresti. Posed permis de conducere categoria B din anul 1995 experienta vasta in conducerea autoturismelor (cutie manu... 156527 1.00
1 ron
Click pentru a schimba moneda 1 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 4 Feb 2015
156527 420

Persoana de incredere, discreta, 42 de ani, sociabila, educata, matura cu simtul umorului. Imi ofer serviciile ca sofer personal pentru o persoana sau firma.
Domicilul stabil in Bucuresti. Posed permis de conducere categoria B din anul 1995 experienta vasta in conducerea autoturismelor (cutie manuala, 8+1van, experienta pe AUTO 3,5T -10ani.etc) Posed autoturism personal VOLKSWAGEN TOURAN SI HYUNDAI ACCENT.
Ofer si solicit seriozitate!
Sunt multe persoane pentru care cumparaturile reprezinta un mod placut de petrecere a timpul (liber). . Daca aveti nevoie de cineva sa va insoteasca sa mearga cu dumneavoastra la cumparaturi sa mearga apoi spre locatia dumneavoastra cu cumparaturile facute ,apelati cu incredere. Acest serviciu este disponibil pentru Bucuresti.
Se intampla sa fiti contra cronometru, sau sa nu aveti idee unde sa gasiti anumite produse. Produsele sunt voluminoase,. Fie că este vorba de o lista de alimente de la supermarket sau din piata, pana la cumparaturi electrocasnice (TV, Electrocasnice) noi va stam la dispozitie .
Activitatea se desfasoara in urmatorul mod:
-ne contactati telefonic;
-un coleg vine la adresa dvs. va ia si porniti impreuna la cumparaturi.
va ajutam cu cumparaturile facute pana(in fata usi de la intrare sau la birou )
comisionul nostru il platiti dupa livrarea cumparaturilor.
Este foarte simplu si extrem de eficient. Avem o echipa experimentata .Tot ce aveti de facut este sa ne contactati. Odata incercati vom devenii indispensabili.
Tarif serviciu 50lei (in acest pret este inclus drumul de la dumneavoastra catre magazin 30min alocate cumparaturilor si drumul catre locatia dumneavoastra.
Timp suplimentar pentru cumparaturi 30lei / ora
Asiguram si transport intre localitati,tariful difera in functie de distanta si timpul alocat.
Preturile sunt finale
Telefoane pentru transport
0723355061
0761636620
0743793194
Asiguram serviciul de curatenie in apartament ori vila
1 Aspirat spalat geamuri sters praful
2 Spalat rufe si calcat
Tarif 100 ron minim in functie de cerintele dumneavoastra
Telefon pentru curatenie
0726353947