Telecomenzi diverse

Telecomenzi diverse
Telecomenzi diverse Telecomenzi diverse Vand telecomenzi noi si/sau utilizate pentru diverse aparate, unele din ele fiind programabile. Telecomenzile se prezinta ca in fotografiile de mai jos, care arata starea lor reala. Pentru modul de programarare a telecomenzilor universale gasiti date pe internet. - Telecomanda receptor terestru D... 170307 25.00
25 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 25 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 29 Mar 2020
170307 656

Vand telecomenzi noi si/sau utilizate pentru diverse aparate, unele din ele fiind programabile. Telecomenzile se prezinta ca in fotografiile de mai jos, care arata starea lor reala. Pentru modul de programarare a telecomenzilor universale gasiti date pe internet.

- Telecomanda receptor terestru DENVER DVBT 43MK2 – 25 lei;
- Telecomanda originala BOCA Remote T15 tv/sat - 25 lei;
- Telecomanda programabila receiver satelit VU+ - 70 lei;
- Telecomanda programabila Youview – 30 lei;
- Telecomanda Kenwood RC-P0504 - DVD Player – 60 lei;
- Telecomanda Kenwood RC-DO308 - DVD Player (fara capac baterii) – 60 lei ;
- Telecomanda Kenwood RC-FO310E - sistem audio - 70 lei;
- Telecomanda SONY CD Player RM-Dc 345 - 30 lei;
- Telecomanda receptor OPTIBOX - 25 lei ;
- Telecomanda SKY SRC 40 (URC 1780-02-00R00) – 50 lei (noua);
- Telecomanda GOLDEN INTERSTAR KT1045 - 45 lei;
- Telecomanda receptor sat. HD TECHNISAT RC 4850 noua - 95 lei;
- Telecomanda Viewsat HST-0502-314/3 – 50 lei.
DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.