Trei receptoare HD de la Technisat

Trei receptoare HD de la Technisat
Trei receptoare HD de la Technisat Trei receptoare HD de la Technisat Receptoarele HD de la TechniSat au softurile defecte, dar se pot reinstala softuri de pe site-ul producatorului, unde gasiti toate informatiile necesare. Se livreaza in starea in care se vad in fotografii, fara alimentatoare si telecomenzi. Doua receptoare sunt pentru satelit, iar unul pentru cablu.... 171189 60.00
60 ron
Click pentru a schimba moneda 60 ron
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
171189 1521

Receptoarele HD de la TechniSat au softurile defecte, dar se pot reinstala softuri de pe site-ul producatorului, unde gasiti toate informatiile necesare. Se livreaza in starea in care se vad in fotografii, fara alimentatoare si telecomenzi. Doua receptoare sunt pentru satelit, iar unul pentru cablu. Pretul este fix si nu include costul transportului si returul banilor la curier.
DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Pentru a evita situatii neplacute va rog verificati disponibilitatea acestui produs inainte de a-l comanda.
Va multumesc pentru intelegere !