vila la munte pentru evenimente la sfarsit de saptamana

vila la munte pentru evenimente la sfarsit de saptamana
vila la munte pentru evenimente la sfarsit de saptamana vila la munte pentru evenimente la sfarsit de saptamana Asezata in depresiunea Fagarasului, pe platoul de la poalele muntilor Fagaras - loc presarat cu multe manastiri, vila „Perla Muntilor” este locul ideal pentru relaxare la munte in timpul liber impreuna cu prietenii. Intr-o atmosfera intima, intr-un cadru natural minunat si folosind dotarile vilei, ... 128821
-
Dejani, Braşov 17 Jul 2014
128821 683

Asezata in depresiunea Fagarasului, pe platoul de la poalele muntilor Fagaras - loc presarat cu multe manastiri, vila „Perla Muntilor” este locul ideal pentru relaxare la munte in timpul liber impreuna cu prietenii.
Intr-o atmosfera intima, intr-un cadru natural minunat si folosind dotarile vilei, puteti organiza evenimente deosebite si foarte reusite.
Vila clasificata cu 3 stele (***) se inchiriaza la sfarsit de sapramana (la alegere 1 – 4 nopti) si este dotata cu: 8 camere de cate 2 - 3 locuri (TV cu cablu si baie proprie la fiecare camera), la etaj un salon cu semineu si terasa, la parter – salon pt. servirea mesei si dans (20-25 de persoane), bucatarie mare complet utilata, curte cu gratar si alte facilitati. Incalzire centrala. Petrecerea timpului liber: drumetii montane, vizitarea manastirilor din imprejurimi, foc de tabara, tenis de masa. Pret: 150 Euro/1 noapte/vila, 250 Euro/2 nopti/vila, 325 Euro/3 nopti/vila sau 390 Euro/4 nopti/vila. Locatia: Sat Dejani, Comuna Recea, Jud. Brasov (15 Km de municipiul Fagaras sau 23 Km pana la Complexul Turistic si Manastirea Sambata de Sus). Informatii suplimentare sau rezervare la telefon 0744 327 101.