Zapper H.Clark

Zapper H.Clark
Zapper H.Clark Zapper H.Clark Zapper este denumirea oricarui dispozitiv electronic care produce o tensiune in impulsuri dreptunghiulare de 7-9 V cu o frecventa de 30 kHz. Pe piata au aparut o multitudine de zappere de la cele mai simple la cele mai complicate, cu preturi variind in functie de complexitate cat si de brandul ofer... 169388 240.00
240 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 240 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bacău, Bacău 30 Apr 2017
169388 1296

Zapper este denumirea oricarui dispozitiv electronic care produce o tensiune in impulsuri dreptunghiulare de 7-9 V cu o frecventa de 30 kHz. Pe piata au aparut o multitudine de zappere de la cele mai simple la cele mai complicate, cu preturi variind in functie de complexitate cat si de brandul oferit.
Mai multe informatii utile puteti consulta la firma lider in piata, Ekilibrium care ofera o gama foarte diversificata de zappere. Detalii gasiti aici : http://www.ekilibrium.ro/articol/APARATE/Apar ate_Electronice/Zapper-202.html si
http://www.ekilibrium.ro/articol/APARATE/Za pper/Zapper_K100-3433.html si http://www.ekilibrium.ro/articol/APARATE/Apar ate_Electronice/Zapper_cu_2_frecvente-432.htm l
si http://www.ekilibrium.ro/articol/APARATE/Zapp er/Zapper_Diamond_Shield_IE-3347.html

Apar atul dispune de doi electrozi din cupru care se tin strans in cele doua maini in trei sedinte de cate 7 min. fiecare, cu pauza intre sedinte de 20- 40 min. Pentru a minimiza migrarea ionilor de cupru in corpul pacientului cei doi electrozi se invelesc in cateva straturi de hartie poroasa sau bumbac alb/necolorat care se uda cu apa in prealabil pentru un contact electric cat mai bun.
Electrozii se invelesc in cateva straturi de hartie poroasa sau bumbac alb/necolorat udat in prealabil.
Aceasta procedura aplicata zilnic in perioada epidemiilor va protejeaza de imbolnavire. Mai mult, pentru cei bolnavi, aceasta procedura ajuta foarte mult organismul sa se refaca deoarece scuteste sistemul imunitar de un efort suplimentar de lichidare a celor trei categorii de invadatori.

Dupa spusele dr. H. Clark, acest aparat folosit zilnic impreuna cu cele trei plante (tinctura de nuc negru, pelin si cuisoare) poate trata cancerele avansate in cateva saptamani.

Mai multe detalii cititi in cartea sa: ,,Vindecarea tuturor formelor de cancer,,.

Utilizatorii de zappere au dezvoltat utilizarea acestora in multe alte afectiuni. In functie de localizarea acestora, curentul electric este trimis in organism pe mai multe cai :
1. pentru afectiuni pulmonare este indicata folosirea standard : mana stanga – mana drepta
2. pentru afectiuni ale organelor din partea inferioara a trunchiului ( prostata, vezica urinara, colon ) este recomandata schema : picior stang – picior drept
3. pentru afectiuni ale organelor din partea mijlocie a trunchiului (rinichi, intestin subtire, ficat, stomac, pancreas) este recomandata schema : picior stang –mana dreapta sau picior dreapt–mana stanga.
4. pentru afectiuni ale organelor din partea mijlocie cat si inferioara a trunchiului se poate injecta curentul si cu ajutorul padurilor TENS aplicate in zona respectiva.

La cilindrii de mana (de cupru - folositi in cazul nr.1) cu care sunt echipate majoritatea zaperelor se adauga padurile TENS ( dreptunghiuri din cauciuc care au o fata lipicioasa care conduc curentul electric - folosite in cazul nr.2) cat si placi de picior ( asa numitele footplates - folosite in cazul nr.3) prin care se injecteaza curentul electric in corp.
Padurile TENS se pot lipi oriunde pe piele ( exceptand zona cap-gat) – dupa ce in prealabil aceasta a fost degresata cu spirt.
Placile de picior sunt folosite doar pentru injectia curentului prin talpile picioarelor.

O utilizare aparte o are atunci cand se injecteaza curent in/prin zona organelor sexuale : pe langa efectul de dezinfectare/deparazitare (bacterii, virusi, fungi, paraziti mari) apare o stimulare sexuala. Pot profita de acest aspect atat barbatii cat si femeile. Prostata, vezica urinara, vaginul, colul, glandele anexe, etc. pot primi atat tratament cat si stimulare simultan. Pentru aceasta punctele de injectie a curentului sunt fie cazul 3 (picior stang – picior drept) fie mai bine tintit alegand unul din puncte la 2-3 cm sub buric iar al doile intre anus si scrot la barbati sau la noada la femei. Se poate incerca un tratament/stimulare sexuala simultana barbat – femeie. In acest caz fiecare partener va fi cuplat la unul din electrozi, ideal cate un pad lipit pe spate in dreptul buricului.

Caracteristici : -aparatul dispune de :
1. un cronometru pentru 7 min.( LED 8 mm- rosu )
2. un circuit de monitorizare a tensiunii bateriei ( LED verde/galben de 3 mm )
3. controlul functionarii - dat de un LED albastru de 5 mm.

Pachetul contine :
1 buc. Zapper
1 pereche electrozi de cupru

1 pereche paduri 5x5 cm
1 pereche paduri 9x5 cm
1 pereche placi de picior din inox
1 baterie de 9V ( optional pot trimite un acumulator de 9V – cel din poze)
10 perechi de servetele de acoperit electrozii de cupru


Alimentarea aparatului se face dintr-o baterie/acumulator de 9 V.

Consumul maxim al aparatului ( cu toate trei LED-urile aprinse ) este in jur de 25 mA iar cu electrozii in scurtcircuit de 135 mA. Pentru o utilizare zilnica a aparatului o baterie obisnuita de 9V poate fi utilizata 1-2 luni de zile.

Obs : In perioada epidemiilor (cand se recomanda utilizarea aparatului de catre toti membrii familiei ), acest timp se scurteaza pe masura. De aceea recomand utilizarea unui accumulator de 9V in locul unei baterii obisnuite de 9V cat si a unui incarcator adecvat, investitia amortizandu-se destul de repede.