Carti personalizate pentru copii

Carti personalizate pentru copii
Carti personalizate pentru copii Carti personalizate pentru copii Carti cu povesti personalizate Doresti sa-i oferi un cadou deosebit copilului tau?O carte in care el este eroul principal alaturi de personajele sale preferate, este o alegere perfecta!Tu alegi tema si personajele, iar noi iti cream o carte cu o poveste personalizata pentru copilul tau! Aceste... 165959 70.00
70 ron
Click pentru a schimba moneda 70 ron
Click pentru a schimba moneda
Câmpulung, Argeş 27 Oct 2015
165959 1070

Carti cu povesti personalizate

Doresti sa-i oferi un cadou deosebit copilului tau?O carte in care el este eroul principal alaturi de personajele sale preferate, este o alegere perfecta!Tu alegi tema si personajele, iar noi iti cream o carte cu o poveste personalizata pentru copilul tau!

Aceste povesti sunt terapeutice,ajutandu-l pe copil sa depaseasca anumite temeri,sa faca fata unei anumite situatii etc.;sunt create in functie de personalitatea si preferintele copilului si transmit mesaje care il ajuta in dezvoltarea sa personala.
Ilustratiile cartii sunt o incantare pentru copil intrucat poza acestuia este inserata in imagine astfel incat sa para ca intr-adevar face parte din acea lume de poveste alaturi de personajul sau preferat.

Iata si cateva exemple:
-Lumea dinozaurilor
-Poveste de Craciun
-Barbie si prietena ei Delia
-Magicul vis al Alexandrei
-Maria mica printesa
-Printesa Alexia si fluturasul Perla
-Povestea micului print David
-Thea si visul ei magic s.a.