Restaurant de vanzare

Restaurant de vanzare
Restaurant de vanzare Restaurant de vanzare Este situat în comuna Dedulești –Vărzaru, jud. Argeș, la granița județelor Argeș și Vâlcea, pe Drumul National 7, European 81. Spre est se afla capitala București la 150 km Iar pitești la 40 km, spe vest Râmnicu Vâlcea la 18 km , Sibiu la 100 km , spre nord Orasul Curtea de Argeș la 25 de km si Mas... 64674 200000.00
900 000 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 900 000 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Vărzaru, Argeş 18 Dec 2013
64674 1043

Este situat în comuna Dedulești –Vărzaru, jud. Argeș, la granița județelor Argeș și Vâlcea, pe Drumul National 7, European 81. Spre est se afla capitala București la 150 km Iar pitești la 40 km, spe vest Râmnicu Vâlcea la 18 km , Sibiu la 100 km , spre nord Orasul Curtea de Argeș la 25 de km si Masivul Făgăraș la 45 de km, spre sud orasul Drăgășani la 45 km și Slatina la 80 km.
De asemenea este amplasat în apropierea râului Topolog , la cca. 500 m , râu ce izvorăște din Masivul Făgaraș.
Acest obiect comercial este construit în anul 2012 și pus în functiune în septembrie 2012. Suprafața utilă la parter este de 185 mp iar la etaj 140 mp. În prezent funcționează la parter un restaurant cu bar și bucătărie.
În stațiul de la etaj este prevăzut a se realiza camere pentru dormit în nr. de 6 buc., avand fiecare prevăzut grup sanitar.
Toate aceste spații sunt realizate modern , la nivelul cerințelor și exigențelor europene. Restaurantul are 80 de locuri la mese , barul are 20 de locuri la mese iar bucătăria este realizată conform normelor in vigoare.
Alimentarea cu apă este de la rețeaua locală iar energia electică este de 7,5 kw trifazată .Sursa de căldură și apă caldă este centrală termica ce functionează pe bază de cărbune și lemn.
În partea de est a clădirii este realizată o terasă de aproximativ 50 de locuri unde , vara , funcționează și bucătăria în aer liber cu grătar , plita electrica, aparat de cafea, dozator pentru bere la halbă si alte utilaje pentru bunul mers al activitații.
În partea de vest este realizată o parcare pentru autoturisme și camioane , restectiv 15 TIR-uri și o rezervă de teren în suprafață de 2000 mp. pentru mărirea capacității de parcare a autovehiculelor. Parcarea este complet iluminată pe timpul nopții și are asigurată paza.
Colectarea rezidurilor menajere se face în fosă septică ce se vidanjează de către firmă specializată prin contract cu firma noastră.
Personalul ce lucrează în acest restaurant este in totalitate calificat în meseria pe care o practică și cu experiență în domeniu.
Cel mai mare avantaj îl constituie faptul că zilnic pe DN7 circulă peste 2500 de autovehicule , deci traficul este foarte intens.
Toți acești turiști sau participanți la trafic circula înspre stațiunile de pe Valea Oltului sau spre Ardeal și Vestul Europei sau spre București și litoralul românesc.
Adresăm invitația de a vedea la fața locului cele prezentate mai sus .